Όσα αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη για το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και μας ξάφνιασε

Τι ακριβώς ισχύει για το γάμο της Αθηνάς;

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης από την τηλεοπτική σειρά «Το Σόι Σου» βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου.

Εκεί, η κάμερα εντόπισε τη Βάσω Λασκαράκη και η ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με το Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Άλφα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ναι μεν θα γίνει κουμπάρα της Αθηνάς αλλά δεν θα την παντρέψει:

«Δεν θα είμαι κουμπάρα στον γάμο της Αθήνας. Θα είμαι κουμπάρα σε άλλο μυστήριο», τόνισε η Βάσω για να εξηγήσει μετά από σχόλιο της δημοσιογράφου:

«Θα βαφτίσω, όχι μόνη μου, αλλά μαζί με άλλα δυο κορίτσια. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν ξέρω τι έχουν αποκαλύψει τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


Source: Βάσω Λασκαράκη: Μιλά για το διαζύγιό της με τον Τσιμιτσέλη και τον νέο της σύντροφο! by GossipTv


Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ενώ πρόσφατα η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως θα γίνει ένα μυστήριο εκείνο του γάμου κι όχι η βάπτιση του γιου της Μάξιμου ενώ φανερά ενοχλημένη εξήγησε πως η αποκάλυψη του επερχόμενου γάμου έγινε κατά λάθος.

Θυμίζουμε πως πρώτο το queen.gr είχε αποκαλύψει την γκάφα της Έλενας Γαλίφα, που είχε εμφανίσει σε ένα από τα stories της το προσκλητήριο γάμου της Αθηνάς.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης