Ο Φίλιππος Σοφιανός επιστρέφει στην μικρή οθόνη και ξεσπά: «Έχει παραγίνει το κακό»

Μετά από μερικά χρόνια απουσίας όχι μόνο από την ελληνική τηλεόραση αλλά και από τη χώρα μας, ο Φίλιππός Σοφιανός επιστρέφει και πάλι δυναμικά. 

Επτά χρόνια τώρα ο Φίλιππός Σοφιανός έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο. Εκεί παντρεύτηκε και έγινε και μπαμπάς. Ο ηθοποιός πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην μικρή οθόνη και στο θέατρο.

«Είχα φύγει γιατί με είχε κουράσει το παιχνίδι που γινόταν στον καλλιτεχνικό χώρο. Διάβαζα μια είδηση και αμέσως καταλάβαινα τι κρυβόταν από πίσω. Είχε παραγίνει το κακό. Η κρίση δεν είχε εμφανιστεί ακόμα. Την κατάλαβα στην Κύπρο, όπου ήταν όλα διαφορετικά. Αλλά εκεί είχα μια νέα αφετηρία ζωής. Έκανα πάλι οικογένεια και αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο να μείνω μόνιμα. Ήταν μια αναθεώρηση όλης της ζωής μου, ένα restart. Όταν έφυγα, δεν δεχόμουν προτάσεις από την Ελλάδα, το είχα κλείσει τελείως αυτό. Οι συνθήκες στην τηλεόραση εκεί ήταν πολύ σκληρές, γιατί οι παραγωγές στήνονταν στον αέρα. Με δυσκόλεψε αυτό, γιατί ήμουν κακομαθημένος, επειδή είχα κάνει στην Ελλάδα πολύ οργανωμένες και σοβαρές δουλειές. Αλλά έπρεπε να δεχτώ τη νέα πραγματικότητα. Τώρα που γύρισα είναι σαν ένας επαναπατρισμός. Όμως, βρήκα την Αθήνα πολύ διαφορετική από το 2011, όταν την άφησα. Βρήκα ανθρώπους σε μαρασμό και κατάθλιψη», λέει ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Secret.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης