5 βασικοί λόγοι για τους οποίους έχεις ΚΙ ΕΣΥ εθιστεί στο Greece’s Next Top Model

Γωγώ Φούντα

Επιτέλους η απαραίτητη δόση τηλεοπτικής κακίας που μας έλειπε

Eίναι αρκετά νωρίς για να μιλήσουμε για χαμένους και κερδισμένους της φετινής σεζόν, αλλά όχι πολύ νωρίς για να δηλώσουμε δίχως φόβο αλλά με πάθος, ότι το Greece’s Next Top Model είναι σίγουρα μία από τις φετινές εκπλήξεις. Τα νούμερα άλλωστε και ο χαμούλης στα social media, μαρτυρούν ότι επιτέλους, όλοι εμείς που λατρέψαμε το Survivor (εκείνο με το Ντάνο πάντα) βρήκαμε μία αγαπημένη και εθιστική συνήθεια. Ακόμα κι αν δεν κάνει τα 70άρια που έκανε το reality επιβίωσης-ακόμα-η εν λόγω τηλεοπτική πασαρέλα, συγκεντρώνει την αγάπη του κοινού, για πολλούς και διάφορους λόγους. Εγώ συγκέντρωσα τους 5 βασικούς και στους παρουσιάζω. Η ταύτιση είναι προαιρετική, αλλά σίγουρα θα υπάρξει.

1. Γιατί μεταξύ μας-ή και όχι-ένα από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά της ανθρώπινης ύπαρξης είναι η άσκηση κριτικής. Γι’ αυτό λοιπόν έχω πάψει να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο υπάρχουν άνθρωποι που μονίμως ασκούν κριτική ακόμα και μπροστά στις κάμερες. Είναι εθιστική παιδιά. Το GNTM είναι η κατάλληλη ευκαιρία, για να μαζευτείς με φίλους, να φάτε, να πιείτε και να σχολιάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Το καλό είναι ότι απλά έχεις μπροστά σου την οθόνη της τηλεόρασης, γεγονός που σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις όσο το δυνατόν πιο κακός χωρίς να στενοχωρήσεις κανέναν!!! Ναι, αυτό είναι!

2. Γιατί κατά βάθος εμείς οι γυναίκες έναν θαυμασμό για τα κορίτσια αυτά τον έχουμε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις καλλονές που κατά καιρούς εμφανίζονται, αλλά ακόμα και στα πιο απλά και καθημερινά κορίτσια που έχουν ατέλειες και παραπάνω κιλά. Και ξέρεις γιατί τις θαυμάζουμε; Γιατί τολμούν! Εδώ που τα λέμε, είναι το λιγότερο τρομακτικό, να στήνεσαι μπροστά σε τέσσερις αγνώστους οι οποίοι παρατηρούν εξονυχιστικά τα οπίσθιά σου. Θεέ μου, ανατριχίλα ένιωσα.

3. Γιατί ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας από εμάς. Δεν μασάει τα λόγια του και λέει on camera όλα όσα εσύ σκέφτεσαι παρακολουθώντας την εκπομπή. Είναι ο τύπος που λατρεύεις να μισείς αλλά πάντα τον θέλεις στην παρέα σου για τις ατάκες του. Είναι ο τύπος που θα σου πει «πώς είσαι έτσι σήμερα;» αλλά ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι έχει δίκιο. Είναι ο τύπος που εκφράζει τις πιο αμαρτωλές και ζοφερές μας σκέψεις, και γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας.



4. Γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία συγκλονιστική τηλεοπτική αποκάλυψη. Είναι το κορίτσι που μαθαίνεις ότι έχει κάνει μόντελινγκ στο εξωτερικό, και λες ότι θα είναι καμιά ξενέρωτη αδιάφορη η οποία θα κάνει την όμορφη. Αλλά όχι. Η Ηλιάνα είναι μία εντυπωσιακή ξυνιόλα, που δε φοβάται να γίνει κακιά και δε κολλάει να κάνει φαρμακερό σχόλιο. Το γεγονός ότι είναι πρωτοξαδέρφη του Chuck Norris την κάνει ακόμα πιο γοητευτική και ικανή. Η Ηλιάνα τα έχει κάνει όλα και συμφέρει. Ένα νέο αστέρι γεννιέται. Ηλιάνα σε αγαπάμε.



5. Εντάξει για να κλείσω όμορφα: Δεν ξέρω αν οι ατάκες που πετούν οι υποψήφιες είναι στημένες, αλλά μερικές είναι τόσο βλακώδεις που καταντούν διασκεδαστικές και ξεκαρδιστικές. Για να μη σχολιάσω τα νεύρα κοριτσιών που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να γίνουν μοντέλα. Είναι οι στιγμές που αναρωτιέσαι τι στο καλό σκέφτονται. Αλλά μετά σταματάς να αναρωτιέσαι γιατί πολύ απλά δε σε νοιάζει. Ακόμα ένα βράδυ που πέρασες εξαιρετικά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης