«Λιώσαμε»! Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη στη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα είναι όλα τα λεφτά

Τι έρωτας και αυτός;

Πριν από ενάμιση μήνα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία λαμπερή τελετή στη Σίφνο, ενώπιον αγαπημένων συγγενών και φίλων. Πλήθος διασήμων έδωσαν το παρών στο νησί και ακόμη θυμόμαστε τον χορό τους και τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν.

Τώρα ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ακόμη πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι, και είναι η ζωντανή διάψευση στο γνωστό ρητό «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα». Αυτό όπως κατάλαβες δεν ισχύει στην περίπτωσή τους, αφού μετά τον γάμο ο έρωτας τους έχει μεγαλώσει περισσότερο και μας το απέδειξαν με δύο μόνο σχόλια στο Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στη Λαμία για το Σαββατοκύριακο (εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε) και απ’ ό,τι φαίνεται ο Σάκης δεν πήγε μαζί της. Φρόντισε όμως να της στείλει ένα διαδικτυακό μήνυμα για να της πει πόσο την αγαπάει και του λείπει. Πριν από μερικές ώρες η Χριστίνα ανέβασε στο account της μία φωτογραφία της, στην οποία πραγματικά είναι πανέμορφη.

Και φυσικά ο Σάκης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη μία τόσο υπέροχη φωτογραφία. «My wife…luckyme», έγραψε ο Mr Survivor στη φωτογραφία με την Χριστίνα να απαντάει «Σ’ αγαπώ ως το φεγγάρι και πάλι πίσω».

Δες τη φωτογραφία της και τα σχόλια στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη είναι σκέτη κούκλα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης