Greece’s Next Top Model: Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου

Greece’s Next Top Model: Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου

Το χθεσινό σοκ της ημέρας

Δύο αποχωρήσεις σε μία εβδομάδα από το Next Top Model ακόμη και για εμάς είναι υπερβολικό που λατρεύουμε αυτό το reality. Μία η Κατερίνα Βισέρη (τη Δευτέρα), μία η Έλντα (εχθές), πόσα να αντέξουμε ακόμη. Και τις δεχόμαστε εν μέρει αυτές τις αποχωρήσεις αν σκεφτείς πως είναι μέρος του παιχνιδιού. Την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου όμως την περίμενες;

Το χθεσινό επεισόδιο επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις για εμάς, με την κυριότερη να είναι αυτή της αποχώρησης της Εύης (aka σωσίας Δέσποινας Καμπούρη). Και όταν λέμε αποχώρηση δεν εννοούμε ουσιαστική αποχώρηση. Εννοούμε την διακριτική αποχώρηση της από τη κλίκα φωτιά που είχε δημιουργήσει με τις Μέγκι και Μικαέλα.

Κάποια στιγμή στη διάρκεια του επεισοδίου είδαμε την Εύη να κάθεται μόνη της και την Μέγκι μαζί με τη Μικαέλα. Η Ειρήνη Ερμίδου που συζητούσε μαζί με την παρέα της, είπε πως την βλέπει κάπως απόμακρη τις τελευταίες ημέρες και με αυτό συμφώνησε και η Ροζάνα. Και κάπου εδώ το ηθικό μας αναπτερώθηκε, που σε αυτό το τρίο της φωτιάς επιτέλους επήλθε μία ρήξη. Είναι αλήθεια πως το ιδανικό θα ήταν να έφευγε η Μέγκι ή η Μικαέλα, αλλά δυστυχώς σε αυτό ατυχήσαμε.

Δες και αυτό: GNTM ανατροπή: Μόλις είχαμε την μεγαλύτερη διάψευση

Από το χθεσινό επεισόδιο πάντως προκύπτει πως η Εύη έχει αρχίσει να απομακρύνεται από τις «φίλες της» και αυτό το έχουν καταλάβει όλα τα κορίτσια μέσα στο σπίτι. Κάτι που στη Μέγκι μάλλον δεν άρεσε και πολύ αφού λίγο πολύ σε συζήτηση της με τη Μικαέλα είπε πως την έχει πειράξει.

«Με έχει απογοητεύσει τώρα τελευταία η Εύη, βέβαια το έχουμε συζητήσει κιόλας αλλά δεν πάει έτσι. Δηλαδή κάθε φορά που θα τα πηγαίνει καλά θα ‘ ναι χαρούμενη και κάθε φορά που δεν θα τα πηγαίνει θα μας ψιλοπιέζει ψυχολογικά», είπε η Μέγκι για τη φίλη της.

Αν πάντως υπήρχε ένα ουσιαστικό που θα χαρακτήριζε τη Μέγκι, αυτό είναι ξεκάθαρα το φίδι, όταν μιλάει έτσι πίσω από την πλάτη της φίλης της. Αυτή η τριάδα λοιπόν έμελλε κάποια στιγμή να σπάσει και αν και άργησε κάπως, νιώθουμε μια ικανοποίηση.



Δες ακόμη: GNTM: Η γκάφα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, "μαρτύρησε" πόσο πίσω είναι το παιχνίδι