Το ένοχο μυστικό που «ενώνει» τις Εύη Ιωαννίδου-Άννα Αμανατίδου (video)

Το ένοχο μυστικό που «ενώνει» τις Εύη Ιωαννίδου-Άννα Αμανατίδου (video)

Τι αποκάλυψαν τα κορίτσια;

Το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ήταν ίσως ό,τι πιο επικό έχουμε δει μέχρι στιγμής στο reality μοντέλων. Με την κλίκα που είχε δημιουργηθεί ήταν επόμενο πως κάποια στιγμή θα υπήρξε ένας «τσακωμός» και μία πιο έντονη ίντριγκα και το παιχνίδι με τον αναπτήρα, ήταν αυτό που έβγαλε στη φόρα όλες τις έχθρες και τα μίση.

Αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού, μιας και πολλές επηρεάστηκαν ψυχολογικά, ήταν να αποχωρήσει η Μέγκι, με τους τηλεθεατές να στήνουν πάρτι στο άκουσμά της είδησης από το στόμα της Βίκυς Καγιά. Μέσα στο παιχνίδι η Μέγκι είπε και ξεκάθαρα διπρόσωπη την Άννα Αμανατίδου, και μετά από αυτό αποκαλύφθηκε και η πραγματική αιτία που η Μέγκι δεν συμπαθούσε τη Θεσσαλονικιά.

Δες ακόμη: Η Μέγκι αποχώρησε από το GNTM και το Twitter το πανηγύρισε όπως πρέπει

Η Μικαέλα Φωτιάδη ανέφερε για την αποχώρηση της φίλης της: «Έχει σπάσει η τριάδα μέσα στο σπίτι όμως είμαι σίγουρη πως όταν τελειώσει το παιχνίδι, θα ξαναενωθούμε, οι τρεις μας. Οι δυνατές φιλίες μένουν. Ήθελα να φανώ δυνατή μπροστά της αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ένιωσα ότι έφυγε η αδερφή μου από το σπίτι, η θετική δύναμή μου. Ξέρω ότι είναι πιο χαρούμενη έξω από το σπίτι. Η Μέγκι δεν μπορεί την πολλή πίεση, την διπροσωπία, έχει πολλά θέματα με την Αμανατίδου, δε μπορούσε να συγκεντρωθεί στις φωτογραφίσεις της.

Ένα «ένοχο» μυστικό που συνδέει την Εύη με την Άννα ήταν η αιτία, το οποίο αποκαλύφθηκε σήμερα στη Φωλιά των Κου Κου. Η δημοσιογράφος που κάνει το ρεπορτάζ του GNTM και μιλάει με τα κορίτσια μετά από κάθε αποχώρηση, αποκάλυψε πως τα κορίτσια της έχουν εκμυστηρευτεί γιατί η τριάδα δεν συμπαθεί πολύ την Άννα.

Κάποια στιγμή στο παρελθόν η Εύη δούλευε ως υποδοχή σε ένα μαγαζί στην συμπρωτεύουσα, από όπου για άγνωστο λόγο την απέσυραν από τη θέση και πήραν ως αντικαταστάτρια της, την Άννα Αμανατίδου. Η Εύη το εκμυστηρεύτηκε αυτό στις φίλες της και φαίνεται κάπως έτσι ξεκίνησε η έχθρα και η αντιπάθεια.

Δες το απόσπασμα στο βίντεο παρακάτω.



Διάβασε και αυτό: Η Μέγκι αποκαλύπτει την αλήθεια για την καταγωγή και τα «ελληνικά» της (video)