Αυτό πόνεσε! Το σχόλιο της Ζενεβιέβ για την Εύη Ιωαννίδου, ήταν το highlight του χθεσινού GNTM

Αυτό πόνεσε! Το σχόλιο της Ζενεβιέβ για την Εύη Ιωαννίδου, ήταν το highlight του χθεσινού GNTM

Τα προβλήματα στο σπίτι επιδεινώνονται

Τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model περνούν, τα κορίτσια φεύγουν και οι θέσεις για τον τελικό λιγοστεύουν. Ο ανταγωνισμός έχει αρχίσει να γίνεται τρομερά έντονος και τα προβλήματα στο σπίτι επιδεινώνονται ολοένα και περισσότερο. Η Ξανθούλα φαίνεται να βγήκε από το καβούκι της πια και να μιλάει για ό,τι την ενοχλεί ή βλέπει λάθος, ενώ υπήρξε κι ένας μικρός καυγάς με την Εβελίνα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής φωτογράφισης επίσης όλες οι κοπέλες σχολίασαν η μία την άλλη σχετικά με τις πόζες και τις συμπεριφορές, με την Μικαέλα να δείχνει για μία ακόμη φορά ξεκάθαρα το μένος της προς την Άννα Αμανατίδου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Υπήρξε όμως και μία στιγμή που ήρθε η θεία δίκη, όσον αφορά στην τριάδα (δυάδα πλέον) της φωτιάς.

Όταν ήρθε η σειρά της Εύης Ιωαννίδου να φωτογραφηθεί και είχε βρει την πόζα που ήθελε να κάνει, το ντύσιμο της δεν τη βοήθησε τόσο, με αποτέλεσμα και η πόζα της να βγει καλή και να προκαλέσει τα σχόλια της καυστικής –αν μη τι άλλο- Ζενεβιέβ Μαζαρί. Μάλιστα η συγκεκριμένη δεν ενθουσιάστηκε καθόλου από την πόζα της και αποκάλεσε την Εύη «αστείο παπαγάλο».

Ενώ μόλις κατέβηκε από το σκαμπό κι έφυγε με τα γνωστά της μούτρα, η Ζενεβιέβ την αποκάλεσε και ξινή.

Δες το απόσπασμα παρακάτω.



Διάβασε ακόμη: Η νέα δοκιμασία των κοριτσιών μόνο αναμενόμενη δεν ήταν. Ούτε και εύκολη