GNTM: Ποια παίκτρια επιστρέφει στο show;

Αγωνία με λαχτάρα...

Το έχουμε πει πολλές φορές: Κάθε επεισόδιο του GNTM κρύβει πολλές εκπλήξεις, γεγονός που φυσικά οφείλεται στην πανέξυπνη παραγωγή, που κατάφερε το outsider της φετινής χρονιάς να το κάνει το απόλυτο φαβορί!

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο, που θύμισε αρκετά σε διάρκεια το Ben Hur ή και τον Τιτανικό, μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι τα είδαμε όλα: Και παιδάκια να μην απευθύνουν καν το λόγο στα επόμενα supermodels της Ελλάδας, και κοτζάμ κοπέλες να χοροπηδούν χωρίς λόγο πετώντας χρώματα στα μούτρα ανηλίκων, και τη Ζενεβιέβ να βγαίνει εκτός εαυτού (πώς κι έτσι;) και ξεκατίνιασμα στο πλατό, διότι οι ηλικίες των κοριτσιών (αν είναι οι πραγματικές) το επιτρέπουν, και την Ξανθούλα να δηλώνει ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί δεν αντέχει άλλο, και τελικά να μην αποχωρεί (ντόινγκ).

Οι προσδοκίες μας λοιπόν για το επεισόδιο της Δευτέρας είναι τεράστιες μιας και πρόκειται να συμβεί και κάτι ακόμη: Τρεις από τις κοπέλες που έχουν ήδη αποχωρήσει, θα… ξαναμπούν!!! Και όπως παρατήρησες και εσύ, η Άννα Τσακουρίδου θα κάνει comeback. Λέτε και η Μέγκι; Δύσκολο…

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης