#SakisChristinaWedding: Το πιο ρομαντικό throwback στο Instagram από τη Χριστίνα Μπόμπα

Δες τι ανέβασε στο account της

Σαν σήμερα πριν από τρεις μήνες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σίφνο, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα όλης της showbiz και ακόμη θυμόμαστε λεπτό προς λεπτό όλες τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού.

Αλλά και να τις είχαμε ξεχάσει η Χριστίνα Μπόμπα φρόντισε σήμερα να κάνει το πιο ρομαντικό, γλυκό και όμορφο throwback στην ημέρα του γάμου της, με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ανεβάζοντας μία σειρά από story από την πιο όμορφη και σημαντική ημέρα της ζωής της, μας γύρισε τρεις μήνες πίσω, με τον πιο ωραίο τρόπο. Οι φωτογραφίες που επέλεξε να ανεβάσει μας εξιστορούσαν τον γάμο της και ήταν σα να το ξαναζούσαμε μαζί της από την αρχή.



Η Χριστίνα χαρακτήρισε την ημέρα αυτή την ομορφότερη και την πιο σημαντική στη ζωή της, και ποιος να την αδικήσει. Εμείς μαζέψαμε τις φωτογραφίες της και σου τις παραθέτουμε στην παρακάτω gallery, με την ίδια σειρά που τις ανέβασε κι εκείνη.

Διάβασε ακόμη: Οι γάμοι της ελληνικής showbiz για το 2018 που μας απασχόλησαν όσο λίγοι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης