GNTM: Έχεις δει τους γονείς της Εύης Ιωαννίδου; Θα πάθεις πλάκα

GNTM: Έχεις δει τους γονείς της Εύης Ιωαννίδου; Θα πάθεις πλάκα

Μην αναρωτιέσαι σε ποιον έχει μοιάσει

Η Εύη Ιωαννίδου αν και μέλος της «τριάδας της φωτιάς» οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε, πως είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πως η πορεία της και η εξέλιξη της μέσα στο Greece’s Next Top Model είναι αν μη τι άλλο εμφανής. Και αυτό είναι κάτι που έχουν παρατηρήσει και οι κριτές του reality μοντέλων και της το επισημαίνουν κάθε τόσο.

Είναι μία πραγματικότητα ωστόσο, πως το κοινό δεν την έχει αγκαλιάσει ιδιαίτερα, και αυτό γιατί η παρέα της με τις Μικαέλα Φωτιάδη και Μέγκι Ντριο τις έχει κάνει τις πιο αντιπαθητικές κοπέλες του παιχνιδιού. Η 23χρονη κατάγεται από τη Βέροια ασχολείται με το μπάσκετ, ενώ τηλεοπτικά την γνωρίσαμε πέρυσι πρώτη φορά, που συμμετείχε στο reality επιβίωσης Nomads. Η Εύη έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά και αν δεις τους γονείς της, τότε δεν θα απορείς από που πήρε όλη αυτή την ομορφιά.

Τόσο η μαμά της, όσο και ο μπαμπάς της είναι πολύ ψηλοί, ενώ κοιτάζοντας την μαμά της, θα νομίζεις πως βλέπεις την Εύη αλλά σε ξανθιά απόχρωση. Στο Instagram account της θα δεις τους γονείς της σε πολλές φωτογραφίες, μιας και όπως η ίδια έχει πει, τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Εμείς βρήκαμε κάποιες από αυτές και σου τις παραθέτουμε στην παρακάτω gallery. Δες πόσο πολύ μοιάζουν.

Διάβασε ακόμη: GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου έχει αδερφή και είναι μία κούκλα