Εσύ θυμάσαι ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τον Σάκη στα social media;

Ποντάρουμε στο όχι!

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα σαν παντρεμένο ζευγάρι θα περάσουν φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το διάσημο ζευγάρι που παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου έχουν ήδη προετοιμαστεί για τις γιορτές και μας έχουν ήδη δείξει και το δέντρο τους. Η οικογένεια Τανιμανίδη, όπως είχε αναφέρει η Χριστίνα σε σχετικό post της, είναι έτοιμη από καιρό και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε που θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα οι δυο τους. Ελλάδα ή κάποιος εξωτικός προορισμός;

Μέχρι να δούμε που θα περάσουν τις φετινές γιορτές έχουμε να σου κάνουμε μία ερώτηση –κι ένα throwback μαζί-. Θυμάσαι μήπως ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ποτέ η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη της στο Instagram; Έχουν περάσει δύο χρόνια από εκείνη την πρώτη φορά, όμως εμείς τη θυμόμαστε αρκετά καλά.

Μια απλή και τρυφερή φωτογραφία με τους δυο τους λίγο μετά τη δημοσίευση της σχέσης τους, ήταν και η επιβεβαίωση από τη δική της πλευρά, πως οι δυο τους είναι σε σχέση. Στη φωτογραφία απαθανατίζεται η Χριστίνα Μπόμπα με τον σύζυγό της πλέον, Σάκη Τανιμανίδη, σε κάποια έξοδο τους να είναι σχεδόν αγκαλιά και να χαμογελούν πλατιά.

Δύο καρδιές σε κόκκινο και μπλε χρώμα ήτα αρκετές για τη λεζάντα, για να περιγράψει την φωτογραφία της, αλλά και την αγάπη τους.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Κάνε το σπίτι σου γυμναστήριο με τις ασκήσεις της Χριστίνας Μπόμπα (video)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης