Tο μοντέλο αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και η σχέση με τον DiCaprio ήρθε ξανά στο προσκήνιο

Πατούλια Κατερίνα

Είναι πολλά τα εκατομμύρια

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις ημέρες αυτές η Bar Refaeli, το 33χρονο μοντέλο από το Ισραήλ για φορολογικούς λόγους.

Η Refaeli κατηγορείται πως δεν έχει καταβάλλει φόρους αξίας 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων για το διάστημα 2009 έως 2012 οπότε και η καλλονή είχε δηλώσει πως μένει μαζί με τον Leonardo Di Caprio στις ΗΠΑ αλλά η βασική της κατοικία παρέμενε το Τελ Αβίβ.

Για την περίοδο εκείνη η Bar, μητέρα σήμερα δύο κοριτσιών, είχε δηλώσει στις φορολογικές αρχές των ΗΠΑ πως είναι κάτοικος Ισραήλ ενώ στο Ισραήλ δήλωνε τόπο κατοικία τις ΗΠΑ και το σπίτι του χολιγουντιανού αστέρα.

Η Ρεφαέλι ζήτησε ακρόαση ενώ μαζί με το μοντέλο κατηγορούνται και οι γονείς της Rafi και Tzipi Refaeli μιας και οι ίδιοι κατηγορούνται πως απέκρυψαν σημαντικά φορολογικά στοιχεία.

Το δικαστήριο κατηγορεί την μητέρα της Refaeli για απάτη μιας και υποτίθεται πως παρουσίαζε ψευδή στοιχεία στην αγορά ακινήτων για λογαριασμό της κόρης της. Ο δικηγόρος του μοντέλου ανέφερε πως η Bar είχε υπογράψει συμφωνία με τις αρχές του Ισραήλ του 2009 και πως τα όσα αναφέρονται εις βάρος της Bar είναι ψευδή μιας και η πελάτης του δεν έχει κρύψει τίποτα, σύμφωνα με την Jerusalem Post. Η έρευνα εις βάρος της Bar ξεκίνησε το 2015 όταν δεν κατάφερε να δικαιολογήσει 1 εκατομμύριο δολάρια ενώ οι αρχές υποπτεύονταν πως μένει σε πολυτελείς κατοικίες στο όνομα της μητέρας και του αδερφού της.

Διάβασε ακόμα: Ούτε εξτένσιον, ούτε ξανθά μαλλιά! Η Ειρήνη Ερμίδου απαρνήθηκε το λουκ του GNTM και έγινε αγνώριστη

Οι αρχές ψάχνουν για στοιχεία στο κινητό της Bar τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Refaeli απασχολεί τις αρχές στο Ισραήλ μιας και είχε αποφύγει τα δύο χρόνια στρατιωτικής θητείας που της αναλογούσαν, πραγματοποιώντας έναν λευκό γάμο με φίλο του πατέρα της για να τον χωρίσει μέσα σε λίγους μήνες.

Η Refaeli φημολογείται πως θα είναι η παρουσιάστρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ την άνοιξη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης