Phil Collins: Η κόρη του γράφει το πιο συγκινητικό γράμμα για εκείνον

Η Lily Collins συγκινεί με όσα γράφει για τον μπαμπά της. 

Η Lily Collins είναι από μόνη της διάσημη πλέον, αφού πρωταγωνιστεί στα πασαρέλες, ενώ έχει ξεκινήσει και μια ελπιδοφόρα καριέρα στον κινηματογράφο. Ότι κι αν κάνει, όμως, δύσκολα θα γίνει πιο διάσημη από τον μπαμπά της, που δεν είναι άλλος από τον Φιλ Κόλινς.

Και, ναι, σωστά μαντέψατε, οι σχέσεις του δεν είναι πολύ καλές, όπως εξάλλου γίνεται συνήθως ανάμεσα στους διάσημους γονείς και τα παιδιά τους. Η μικρή, που κάνει ήδη αξιόλογη καριέρα στον κινηματογράφο, αλλά και στις πασαρέλες, αισθάνθηκε «μεγάλη πικρία και θυμό» όταν εκείνος εγκατέλειψε τη μητέρα της και την ίδια, στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών.

Η Lily, στα 28 της πλέον, έγραψε ένα βιβλίο πρόσφατα, με τον πολύ εύγλωττο τίτλο: «Χωρίς φίλτρα: Ούτε ντροπή, ούτε μετάνοιες, μόνο εγώ» και περιέλαβε σε αυτό ένα κεφάλαιο που ονόμασε «ένα γράμμα σε όλους τους μπαμπάδες». Σε αυτό, μιλάει αναλυτικά για το διαζύγιο των γονιών της, αλλά και το γεγονός ότι δεν έβλεπε πολύ συχνά τον πατέρα της μετά από αυτό. Έγραψε όμως και ότι τον συγχώρησε που «δεν ήταν εκεί», αλλά και για όλα του τα «λάθη», αναφερόμενη προφανώς στη μάχη που έδωσε εκείνος με τον εθισμό του στο αλκοόλ. «Τα 20 χρόνια που ο πατέρας μου ζούσε στην Ελβετία, ήταν μεν ζωντανός, αλλά συχνά αισθανόμουν σαν να είχε πεθάνει», γράφει η Lily και συμπληρώνει ότι τις σπάνιες φορές που τον έβλεπε φοβόταν να μην τον θυμώσει και δεν τον ξαναδεί ποτέ. Η ίδια δεν βάζει ποτέ αλκοόλ στο στόμα της, λόγω της κακής εμπειρίας που είχε βλέποντας τον πατέρα της να μεθάει.

«Συνειδητοποιώ ότι πολλές από τις ανασφάλειές μου προέρχονται από τη σχέση μου με τον πατέρα μου, καταλήγει η ίδια. «Μου πήρε μια δεκαετία να λύσω κάποιες από αυτές, ενώ με άλλες παλεύω ακόμα. Οι μπαμπάδες μας συχνά δεν ακούνε τι τους λέμε. Κάντε τους να σας ακούσουν. Πείτε αυτό που αισθάνεστε»…

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης