Οι ρυτίδες στο πρόσωπο της Kate Middleton, το άσχημο παρατσούκλι και το μπότοξ

Πατούλια Κατερίνα

Το νέο παρατσούκλι σίγουρα έχει στεναχωρήσει την Middleton

Στο στόχαστρο των διαδικτιακών trolls έχει μπει το τελευταίο διάστημα η 27χρονη Kate Middleton. Mετά από κάθε δημόσια εμφάνιση της δούκισσας του Cambridge ξεκινά μια πληθώρα από κακόβουλα σχόλια τα οποία ασχολούνται κυρίως με τις ρυτίδες στο πρόσωπο της Middleton.

Ταυτόχρονα, οι όχι και τόσο θερμοί fans έδωσαν κι ένα νέο αισχρό θα το χαρακτηρίζαμε παρατσούκλι στη δούκισσα, ονομάζοντάς την στα σχόλιά τους "Kate Wrinkleton".

Μερικά από τα σχόλια στα social media κάτω από φωτογραφίες της μαμάς τριών παιδιών, αναφέρουν πως η Middleton δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της ενώ άλλος τόνισε πως χρειάζεται μπότοξ.

Εννοείται πως στα σχόλια, τα trolls συγκρίνουν και την Meghan με την Kate τονίζοντας πως μπορεί να έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία όμως η Markle δείχνει πολύ πιο νέα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του William δέχεται κριτική για την εξωτερική της εμφάνιση, μιας και το 2013 δημοσιεύματα τρόλαραν την Kate γα τις λευκές τρίχες στο κεφάλι της, κάτι που όμως είχε συμβεί μετά τη γέννηση του πρίγκιπα George, όπου σύμφωνα με το NHS η Middleton επέλεξε να μην βάψει τα μαλλιά της για να μπορεί να θηλάζει άφοβα τον πρωτότοκο γιο της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης