H Khloe Kardashian προκαλεί με το φόρεμα της μόλις 10 μηνών κόρης της

Δε θα πιστεύεις στα μάτια σου

Η Khloe Kardashian ήθελε πολύ καιρό να κάνει ένα παιδάκι και, όταν προέκυψε ο έρωτάς της με τον Tristan Thompson, φάνηκε να είναι η πιο σωστή στιγμή στη ζωή της. Κάπως έτσι, πριν από 10 μήνες γεννήθηκε η True Thompson, που, αν και η περίοδος του ερχομού της συνοδεύτηκε με πολλές στενοχώριες για τη μαμά της (αν θυμάσαι ο Tristan εθεάθη με άλλη γυναίκα), αποτέλεσε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Κάθε φωτογραφία που έχει ανεβάσει η περήφανη μαμά από την κόρη της στα social media είναι ένα δείγμα του πόσο γλυκό είναι αυτό το κοριτσάκι και το πόσο το φροντίζει η μαμά του, ιδίως από στιλιστικής άποψης. Η τελευταία φωτογραφία της True τη δείχνει φορώντας ένα ροζ φόρεμα του οίκου Burberry με το κλασικό pattern του brand κατά μήκος του και, όσο κι αν μας φαίνεται πολύ γλυκό σαν απόσπασμα, δεν μπορούσαμε να μη μείνουμε στο γεγονός ότι το κόστος του ανέρχεται στα 320 δολάρια.

Θα μας πεις, δεν είναι ότι για τη συγκεκριμένη οικογένεια αποτελούν κάποιο σοβαρό ποσό αλλά ο μέσος άνθρωπος δύσκολα θα δώσει 320 δολάρια για ένα καθημερινό φόρεμα ενός παιδιού ενός έτους που χρειάζεται ούτως ή άλλως πολλά για να αλλάζει.

Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης