Η Selena Gomez μάλλον έχει νέο φλερτ και θα τρελαθείς μόλις τον δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Λες να είναι αλήθεια;

Η Selena Gomez έχει περίπου έναν μήνα που έχει επιστρέψει και πάλι στα social media από την τελευταία της αποτοξίνωση τον Σεπτέμβρη, και μπορούμε να πούμε πως έχει γυρίσει τρομερά ανανεωμένη. Τόσο εμφανισιακά, όσο και ψυχολογικά. Η παραμονή της στην κλινική ψυχικής αποκατάστασης φαίνεται της έκανε καλό και χαιρόμαστε πολύ για εκείνη.

Στο μεσοδιάστημα ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παντρεύτηκαν και με πολιτικό γάμο, κάτι που απ’ ό,τι φάνηκε δεν πρέπει να την επηρέασε (αυτό είναι θετικό), ενώ την τελευταία εβδομάδα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν και την ίδια να φλερτάρει με έναν πολύ γοητευτικό και sexy άντρα, που θα τρελαθείς μόλις δεις το όνομα του.

Ο λόγος για τον Zac Efron, ο οποίος εντελώς ξαφνικά την έκανε follow στο Instagram πριν από μερικές ημέρες κάνοντας τους fans της να τρελαθούν. Όπως καταλαβαίνεις αυτή η κίνηση μας οδηγεί μαθηματικά στο συμπέρασμα πως κάτι τρέχει μεταξύ τους, και δεν θα σου το κρύψουμε, η χαρά μας είναι μεγάλη.

Η ίδια θέλει να κάνει focus στον εαυτό της και την υγεία της και ίσως να μην έχει χρόνο για τέτοια, όμως ένας υγιής και αληθινός έρωτας μόνο καλό μπορεί να της κάνει. Ελπίζουμε οι φήμες να επιβεβαιωθούν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης