Ο Bradley Cooper εμφανίζεται με σημάδι από κόκκινο κραγιόν στο πηγούνι και το Twitter οργιάζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Αλήθεια ή photoshop;

Μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που πραγματοποιήθηκαν τα Oscar, όμως η εμφάνιση της Lady Gaga με τον Bradley Cooper στη σκηνή του Dolby Theater, εξακολουθεί να μας απασχολεί. Τι και αν η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Jimmy Kimmel είπε πως όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο και ήθελαν να πετύχουν αυτό ακριβώς, εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως αυτή η χημεία σημαίνει κάτι παραπάνω.

Κι εκεί που πάμε να ηρεμήσουμε και να το ξεχάσουμε, ένα fan account της Lady Gaga στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από την επίσημη πρεμιέρα του A Star Is Born τον Σεπτέμβρη, στην οποία ο Bradley Cooper που στέκεται δίπλα στη Lady Gaga έχει σημάδι από κόκκινο κραγιόν στο πηγούνι του, κοντά στα χείλη του.

Σημείωση: Η Lady Gaga εκείνη την ημέρα και σε αυτήν τη φωτό φορούσε ακριβώς την ίδια απόχρωση που φαίνεται και στον Bradley. Και πώς να αντιδράσεις μετά από αυτό; Οι fans τους φυσικά οργίασαν με τα σχόλια να παίρνουν φωτιά τόσο κάτω από τη φωτογραφία, όσο και στο Twitter, αναφέροντας «εγώ το ήξερα πως κάτι έχει συμβεί», «κόκκινο κραγιόν στα χείλη του» και άλλα τέτοια.



Βέβαια οι πιθανότητες οι φωτογραφία αυτή να είναι αποτέλεσμα photoshop δεν είναι λίγες, οπότε καταλαβαίνεις πως η θέση μας είναι δύσκολη και δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Προς το παρόν και μέχρι αποδείξεως του εναντίου θα κρατήσουμε μια κάποια ουδέτερη στάση. Εξάλλου αν είναι πράγματι ερωτευμένοι θα αποκαλυφθεί λίαν συντόμως.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης