Για πρώτη φορά: Ο Channing Tatum και η Jessie J στην πρώτη τους κοινή έξοδο

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μα είναι τόσο ταιριαστοί

Σε έναν μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που ο Channing Tatum και η Jenna Dewan μας ανακοίνωσαν μέσω Instagram τον χωρισμό τους. Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο, που έχουν αποκτήσει και μία κόρη μαζί, φαίνεται να διατηρούν φιλικές σχέσεις, τόσο για το καλό της κόρης τους, όσο και για τους εαυτούς τους. Μην ξεχνάς άλλωστε, κάποτε ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά έχουν φτιάξει ξανά τη ζωή τους και οι δύο και δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Μάλιστα είδαμε για πρώτη φορά σε κοινή έξοδο μετά από μήνες φημολογούμενης σχέσης τον Channing Tatum παρέα με τη Jessie J, με την οποία και απαθανατίστηκε να περπατά χέρι χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους.



Η σχέση τους μετράει 5 μήνες τώρα, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε κοινή τους έξοδο, και ομολογούμε πως δείχνουν πολύ ταιριαστοί. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο Λονδίνο το μεσημέρι της Πέμπτης (14 Μαρτίου) όπου και είχαν βγει για βόλτα. Και οι δύο ήταν αρκετά casual ντυμένοι και προς έκπληξή μας δεν προσπάθησαν να αποφύγουν τα φλας των φωτογράφων.



Αντιθέτως γύρισαν απλά ελαφρώς αλλού το βλέμμα τους, χαμογέλασαν με τρόπο και συνέχισαν να περπατούν πιασμένοι πάντα χέρι χέρι. Εμείς πάντως τους βρίσκουμε ιδιαίτερα ωραίους και ταιριαστούς μαζί. Εσύ;





Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης