Survivor: Απίστευτη ανατροπή- Δε φαντάζεστε τι ανακοίνωσε ο Acun στους παίκτες

Survivor: Απίστευτη ανατροπή- Δε φαντάζεστε τι ανακοίνωσε ο Acun στους παίκτες

Άφωνοι έμειναν οι παίκτες με όσα άκουσαν

Έρχεται μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Όχι μία αλλά δύο εκπλήξεις περιμένουν τους παίκτες τόσο της ελληνικής όσο και της τουρκικής ομάδας στο reality επιβίωσης.

Η ανακοίνωση έγινε στο συμβούλιο από τον ίδιο τον Acun, ο οποίος είπε στους παίκτες: «Σας περιμένουν δύο εκπλήξεις, η μία καλύτερη από την άλλη. Θα συμβούν περίεργα πράγματα. Εμπιστευτείτε με, το λέω και στην ελληνική ομάδα, περίεργα πράγματα! Θα το δείτε εσείς, θα το δουν και οι τηλεθεατές».

Τι ακριβώς θα συμβεί; Όπως φαίνεται από τα πρώτα πλάνα, αμέσως μετά το συμβούλιο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο που δεν είναι άλλο από ένα αυτοκίνητο! Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα είδαμε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την Μπουσρά, την παίκτρια της τουρκικής ομάδας, να κερδίζει μία μηχανή Harley Davidson.

Στο αποψινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα δώσουν μία νέα μάχη. Όμως οι κανονισμοί θα αλλάξουν αφού ο αγώνας δε θα είναι ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Θα δημιουργηθούν δύο ομάδες μικτές με Έλληνες και με Τούρκους και θα παλέψουν για ένα ακόμη μεγαλύτερο έπαθλο που δεν είναι άλλο από ένα αυτοκίνητο Honda. Ποιος θα είναι εκείνος ο παίκτης που θα φύγει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί: