Οι ατάκες του Παπαδάκη για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Οι ατάκες του Παπαδάκη για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Και οι μπηχτές του Πρωινού

Μίλησε για όλα ο Γιώργος Παπαδάκης το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε θα απαντήσω γιατί έχει μιλήσει ένα κάρο κόσμος. Όλοι έχουν μιλήσει εκτός από μένα και δεν πρόκειται να μιλήσω. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην μίλησαν. Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε το το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή «Το Πρωινό». Η ομάδα της Φαίης Σκορδά σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη και πέταξε τις μπηχτές για την Μπάγια Αντωνοπούλου και την επιλογή της να μιλήσει δημόσια για την αποχώρησή της.

Η Φαίη Σκορδά είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορείς να σχολιάζεις έναν άνθρωπο που έχουν περάσει από πλάι του διακόσιοι παρουσιαστές μεγάλα ονόματα, που έχουν τη δική τους καριέρα. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κάνει καριέρα», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί: