Η ατάκα για την μαμά του Σάκη Τανιμανίδη άφησε άφωνη την Μενεγάκη

Η ατάκα για την μαμά του Σάκη Τανιμανίδη άφησε άφωνη την Μενεγάκη

Τι ειπώθηκε on air

Το Σάββατο ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους followers του ότι στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται η μητέρα του. Μάλιστα ο παρουσιαστής του Survivor, ανέβασε μία φωτογραφία όπου κάθεται στα πόδια της μαμάς του.

Η Ελένη Μενεγάκη, μόλις είδε το συγκεκριμένο ποστ, το μεσημέρι της Τρίτης, «έλιωσε». «Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να παίξει την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, που είναι η γιορτή της μητέρας. Αυτό θα πει όσο και να μεγαλώσω τη μαμά μου την αγαπώ…», είπε η παρουσιάστρια.

Μόνο που κάποια από το πάνελ της είχε διαφορετική άποψη για τη συγκεκριμένη άφιξη στον Άγιο Δομίνικo. Συγκεκριμένα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου διέκοψε την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας: «Την γιορτάζω στην Αθήνα, την γιορτάζω στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να την γιορτάζω και στον Άγιο Δομίνικο; Έλα ρε παιδιά τώρα! Καλά έκανε και πήγε, αλλά σκεφτείτε και λίγο αυτό το κορίτσι, τη Χριστίνα. Φθάνει όταν είσαι νιόπαντρο ζευγάρι να είσαι με τον άντρα σου δυο βδομάδες και να σου έρθει η πεθερά ξαφνικά με το ταπεράκι; Έβλεπα τη Χριστίνα να σχολιάζει την φωτογραφία και να λέει «let’s party started»! Τι πάρτι; Τι πάρτι να κάνετε;» Δείτε την αντίδραση της Ελένης στο βίντεο που ακολουθεί: