#BabySussex: Το μωρό του Harry και της Meghan θα καταρρίψει το ρεκόρ του πρίγκιπα Louis;

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Σε λίγο καιρό θα γεννηθεί το νέο βασιλικό μέλος

Οι θεωρίες σχετικά με το μωρό της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry βρίθουν και δεν ξέρουμε σε τι να δώσουμε βάση πια. Πότε θα μετακομίσουν στο Frogmore Cottage, πού θα γεννήσει (εντάξει αυτό αργήσαμε αλλά το μάθαμε) ποιο είναι το φύλο του μωρού και το πιο σημαντικό, ποιο είναι το όνομα του νέου βασιλικού μωρού; Πόσο χρόνο θα χρειαστούν οι χαρούμενοι νέοι γονείς πριν επιστρέψουν στην βασιλική ζωή; Ένα όμως από τα πιο αστεία ερωτήματα, είναι το αν το #babySussex θα σπάσει το ρεκόρ που έθεσε ο πρίγκιπας Louis όταν γεννήθηκε.

Ποιο είναι αυτό; Θα μάθεις αν διαβάσεις τη συνέχεια. Σύμφωνα με το περιοδικό Hello! το τρίτο παιδί της Kate και του William κατέχει τον τίτλο ως τον βαρύτερο κληρονόμο του θρόνου σε έναν αιώνα, ζυγίζοντας 3 κιλά και 800 γραμμάρια. Ο Louis είναι το πιο βαρύ εγγόνι του πρίγκιπα Κάρολου μέχρι τώρα, με τον George να ζυγίζει ως νεογέννητο 3,900gr. και τη Charlotte 3,760gr. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει με τον ερχομό του μωρού της Meghan και του Harry.

Μπορεί ο Louis να είναι ο πιο βαρύς διάδοχος του θρόνου, δεν είναι όμως το πιο βαρύ μωρό που γεννιέται στη βασιλική οικογένεια. Το τίτλο αυτό κατέχει η κόρη του Mike και της Zara Tindall, Lena που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2018 και ζύγιζε 4,218, ενώ πριν από αυτή το πιο βαρύ μωρό ήταν η κόρη του Peter και της Autumn Phillips, Savannah, η οποία ζύγιζε 3,991γρ.

Τι πιστεύεις πως θα συμβεί με το μωρό του Harry και της Meghan; Θα σπάσει το ρεκόρ του Louis;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης