Meghan-Harry: Η αδημοσίευτη φωτογραφία τους πριν τον αρραβώνα που έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Υπέροχη φωτογραφία δεν συμφωνείς;

Το κοινό Instagram account της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στον αέρα και ο αριθμός followers που έχει αποκτήσει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι πραγματικά απίστευτος. Λίγες εβδομάδες προτού φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι το royal ζευγάρι γίνεται το αγαπημένο μας Instagram account (εννοείται πως έχουμε κάνει follow) και ανυπομονούμε για την στιγμή που θα δούμε τη φωτογραφία του μωρού τους σε αυτό.

Από την ημέρα που έφτιαξαν το account έχουν κάνει αρκετές αναρτήσεις και μέσα σε αυτές βρίσκεται και μια φωτογραφία τους, που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Την εν λόγω φωτό τη λες και throwback, αφού έχει τραβηχτεί προτού καν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους.



Η φωτογραφία τους αυτή τραβήχτηκε τον Οκτώβριο του 2017 από το ταξίδι τους στη Botswana. Στη συγκεκριμένη, ο Δούκας και η δούκισσα του Sussex φαίνονται πραγματικά να κάθονται μέσα στα χώματα και να βοηθούν έναν ελέφαντα να του φορέσουν ένα κολλάρο, που θα επιτρέπει στους ερευνητές να τον βρουν στο μέλλον.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης