Brangelina:O εκνευρισμός του Brad Pitt και το διαζύγιο με τη Jolie

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Γιατί είναι έξω φρενών ο ηθοποιός;

Σε πέντε μήνες συμπληρώνεται ακριβώς τρία χρόνια από την ημέρα που η Angelina Jolie ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Brad Pitt. Μέσα σε αυτά τα δυόμιση χρόνια έχουν αλλάξει πολλά, και όσον αφορά στο διαζύγιο και τις διαφωνίες τους, γνωρίζουμε μόνο πως έχουν εν μέρει συμφωνήσει στην κηδεμονία των παιδιών, χωρίς να χρειαστεί να παραστούν στα δικαστήρια.

Αυτός ο δρόμος όμως μάλλον δεν θα αποφευχθεί, αφού μία πηγή κοντά στον Brad Pitt ανέφερε στο HollywoodLife αποκλειστικά, πως ο ηθοποιός νιώθει ότι η Angelina δεν θέλει και πιθανότατα δεν θα συμβιβαστεί, όταν έρθει αυτή η ώρα να οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους.

Ενώ ο 53χρονος ηθοποιός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το διαζύγιό τους και να προχωρήσει η Angie καθυστερεί τη διαδικασία. Μια πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε πως ο Brad δείχνει ενοχλημένος που η Angelina προσπαθεί να παρατείνει τις διαδικασίες. Θεωρεί πως η πρώην σύζυγός του συνεχίζει να είναι αρκετά δύσκολη και πως δεν πρόκειται να συμβιβαστεί σε τίποτα. Επιπλέον αναφέρει πως το διαζύγιο αυτό θα έπρεπε να έχει διευθετηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Τι πιστεύεις; Θα οριστικοποιηθεί προτού γιορτάσουμε την τρίτη επέτειο χωρισμού τους;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοNewsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης