Μαντώ Γαστεράτου: Βρήκαμε τη «δίδυμη» αδερφή της

Ή μήπως είναι η ίδια;

Τη Μαντώ Γαστεράτου τη γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία το 2010 όταν και κατέκτησε τον τίτλο της Miss Hellas (Σταρ Ελλάς είχε βγει η Άννα Πρέλεβιτς). Έπειτα άφησε για λίγο στην άκρη το modelling και ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία, όπου και μας συστήθηκε ξανά μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι MAD πριν από κάποια χρόνια. Η συμμετοχή σε εκπομπές (τόσο τηλεοπτικές, όσο και ραδιοφωνικές) συνεχίστηκε, ενώ τώρα τη βλέπεις στην εκπομπή Όλα Λάθος στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου.



Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε επίσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, φορώντας ένα πραγματικά εκπληκτικό νυφικό. Όμως σου θυμίζει και κάτι άλλο. Κάπου την έχεις ξαναδεί αλλά δεν θυμάσαι, και γι’ αυτό θα σε βοηθήσουμε λίγο. Θυμάσαι την αγαπημένη ελληνική σειρά «Μαρία η Άσχημη» που πρόσφατα έπαιζε σε επανάληψη; Η Μαντώ Γαστεράτου φαίνεται πως δοκίμασε και τις υποκριτικές της ικανότητες πριν τα καλλιστεία, αφού συμμετείχε στη σειρά σε ένα επεισόδιο, όπου και υποδύθηκε μια υπάλληλο αεροδρομίου.

Βέβαια από τότε η Μαντώ έχει αλλάξει πάρα πολύ και ίσως αν τη δεις να μην την καταλάβεις (ή να την περάσεις για τη δίδυμη αδερφή της και ας μην έχει αδερφή). Κοιτάζοντας όμως προσεκτικά το βίντεο θα δεις πως μιλάμε για το ίδιο όμορφο ξανθό κορίτσι, μόνο που σε εκείνη την εμφάνισή της είναι μόλις 21 ετών και με καστανά μακριά μαλλιά.



Δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης