Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Νατάσας Μποφίλιου από το γάμο της

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Νατάσας Μποφίλιου από το γάμο της

Γενέθλια έχει η τραγουδίστρια.

Γεννημένη στις 18 Απριλίου είναι η Νατάσα Μποφίλιου. Η τραγουδίστρια σήμερα «αποχαιρέτησε» τα 35 της χρόνια και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, που δεν ήταν άλλη από το γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη.

«Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα... Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό... Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη.», έγραψε η Νατάσα κάτω από την αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου της.

Δείτε το post της :











View this post on Instagram





Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα... Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό... Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη. ? @labrinisotiriouphotography

A post shared by Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) on