Η Αθηνά Οικονομάκου άφησε τη Μύκονο για τη Σαντορίνη κι έχει λόγο

Η Αθηνά Οικονομάκου θα περνά πια πολλές ημέρες στο νησί αυτό.

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να ζει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της παρέα με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και -φυσικά- τον ενός έτους γιο της, Μάξιμο. Τα τελευταία χρόνια, ο σύζυγός της δραστηριοποιείτο στη Μύκονο, γι’ αυτό και η ταλαντούχα ηθοποιός τα καλοκαίρια της τα περνούσε στο νησί των ανέμων, απ’ όπου και μοιραζόταν πλούσιο υλικό για τη ζωή της εκεί.

Η παραπάνω «παράδοση» δείχνει να τελειώνει εδώ, αφού η Αθηνά αποκάλυψε ότι φέτος το καλοκαίρι θα το περάσει στη Σαντορίνη, αφού ο σύζυγός της πλέον θα έχει εκεί τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις κι έτσι η οικογένεια θα μεταφερθεί στο νησί για να περνάει όσο περισσότερο γίνεται μαζί.

Μάλιστα, έχουμε ήδη και την πρώτη φωτογραφία από το νησί, την οποία η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για τη πανέμορφη θέα του νησιού από ψηλά, με το caption να γράφει:

«Endless blue therapy» («Ατελείωτη θεραπεία του μπλε»)

Μπορεί το νησί να άλλαξε, όμως, σίγουρα πρέπει να ετοιμάζεσαι για εξαιρετικές φωτογραφίες, όπως, άλλωστε, μας έχει συνηθίσει η ηθοποποιός.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η Αθηνά στο προφίλ της και που σίγουρα θα σου κόψει την ανάσα στη gallery που ακολουθεί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης