Ακούσαμε τον πρίγκιπα Harry να μιλάει για τον Archie και "λιώσαμε" (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μα πόσο υπέροχος μπαμπάς είναι;

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο πρίγκιπας Harry από την προηγούμενη (6 Μαΐου) Δευτέρα που η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Ο Archie Harrison έχει ξετρελάνει γονείς, θείους, γιαγιάδες και παππούδες, αλλά και όλο το κοινό ανά τον κόσμο που περίμενε καρτερικά την γέννηση του.

Μέχρι στιγμής τον έχουμε δει –περίπου- τρεις φορές και κάθε του φωτογραφία ρίχνει το διαδίκτυο. Αυτή τη φορά ένα viral video κάνει τον γύρο του κόσμου, μόνο που σε αυτό δεν απαθανατίζεται ο Archie, αλλά ο Harry που μιλάει γι’ αυτόν. Ο Harry έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την Τρίτη 14 Μαΐου επισκέφθηκε το νοσοκομείο παίδων του Oxford. Εκεί συνάντησε και γνώρισε τον Jay, έναν μικρό ασθενή ο οποίος έδωσε στον Harry ένα μπλε μπαλόνι σε σχήμα ζώου για τον μικρό Archie. Και τότε ξεκίνησε ο πιο γλυκός διάλογος που έχουμε ακούσει ποτέ, με τον Harry να μας κάνει να «λιώνουμε».

Sussex Royal: Το ρεκόρ του Harry και της Meghan στο Instagram είναι απίστευτο

Δες το βίντεο παρακάτω για τη συνομιλία τους, αλλά και για να ακούσεις τι είπε ο δούκας του Sussex για τον νεογέννητο γιο του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης