Ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο στη Νάξο είναι γεγονός! (video + photos)

Ο γάμος και το after wedding πάρτι της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο έγινε στη Νάξο

Το Σαββατοκύριακο αυτό, η Αθηνά Οικονομάκου, ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος και όλη η παρέα της, βρέθηκαν στη Νάξο. Κι ενώ όλος ο κόσμος που εμφανιζόταν στα tags ήταν γνωστός από τις φωτογραφίες έλειπε η Βάσω Λασκαράκη, ο Λευτέρης Σουλτάτος αλλά και η τοποθεσία του νησιού που όλοι είχαν ξεχάσει να αναφέρουν.

Έλα όμως, που μπορεί ο γάμος της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο να έγινε στην εκκλησία τη δεύτερη μέρα μετά το Πάσχα, το after wedding παρτι που είχαν υποσχεθεί στους φίλους τους, έγινε μόλις χτες. Ή τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε στην αρχή βλέποντας δειλά δειλά τα stories που ξεπρόβαλαν στο Instagram από το μεσημέρι περίπου και μετά.

Η Λασκαράκη είχε πει έτσι κι αλλιώς στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελένη Μενεγάκη πως θα γινόταν αρχικά ανοιχτός γάμος μέσα στο καλοκαίρι και όπως φαίνεται η ηθοποιός αποφάσισε να κρατήσει την ημερομηνία για να κάνει όχι μόνο το πάρτι του γάμου που δεν έγινε τότε μετά το γάμο στην Κρήτη, αλλά και έναν δεύτερο γάμο με τον αγαπημένο της Λευτέρη.

Μας την έσκασε λοιπόν για δεύτερη φορά και εχθές παντρεύτηκε ξανά με τον καλό της στη Νάξο και αυτή τη φορά ήταν όλοι εκεί, φίλοι και γνωστοί. Stories με τα κοκτέιλς του πάρτι που είχαν τα ονόματα του ζευγαριού και βιντεάκια από τον χορό έχουμε ήδη στο Instagram.

H νύφη μάλιστα τα έδωσε όλα στον χορό κρητικών τραγουδιών. Η Νικόλ Παναγιώτου φίλη της Βάσως και της Αθηνάς Οικονομάκου ανέβασε μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες του ζευγαριού, γράφοντας χαρακτηριστικά πως μοιάζουν με παραμύθι, ενώ συμπλήρωσε στο caption αυτής και μία υπέροχη μαντινάδα.





Δες την παρακάτω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης