Παντρεύτηκε και ο εγγονός της Grace Kelly: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου

Νατάσσα Σχοινά

Ο γάμος τους ήταν απλά παραμυθένιος

Οι βασιλικοί γάμοι έχουν πάντα κάτι το ιδιαίτερο σαν γεγονότα. Ειδικά όταν πραγματοποιούνται σε μέρη ιστορικής σημασίας, όπως το Μονακό, όπου η Grace Kelly παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ III το 1956, ο ενθουσιασμός μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος. Πώς να μην είναι, άλλωστε, όταν, τώρα, μετά από 63 ολόκληρα χρόνια, ο Καθεδρικός του Μονακό φιλοξένησε τον γάμο ενός άλλου διάσημου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Ο γιος της πριγκίπισσας του Μονακό και μικρότερης κόρης της Grace Kelly, Stéphanie, Louis Ducruet, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Marie Chevallier. Ο γαμπρός κατέφτασε μαζί με τη μητέρα του, η οποία και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της κι έβαλε τα κλάματα λίγο πριν αρχίσει η τελετή.



H Marie επέλεξε ένα παραμυθένιο νυφικό, με τα μανίκια να πέφτουν στους ώμους, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε πολύ φυσικούς και διακριτικούς τόνους.

Την προηγούμενη μέρα, το ζευγάρι που είναι μαζί επτά χρόνια, παντρεύτηκε και με πολιτικό γάμο. Η νύφη εντυπωσίασε τους καλεσμένους, επιλέγοντας μία κατάλευκη ολόσωμη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ.

Οι οικογένειες των δύο πλευρών γιόρτασαν τον γάμο των παιδιών τους πιο δεμένες από ποτέ και, ανάμεσα στους διακεκριμένους καλεσμένους, ήταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος II, η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο με τα τρία της παιδιά και η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο ρομαντικές φωτογραφίες που έχει τραβήξει το νεόνυμφο ζευγάρι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης