Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται χέρι-χέρι και αποδεικνύει πώς ο χωρισμός τους ήταν απλά φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Δες πόσο ευτυχισμένοι είναι

Πριν από μερικούς μήνες μάθαμε πως το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, καθώς είχε αποφασίσει να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Λίγες εβδομάδες μετά όμως οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί στη θάλασσα, βάζοντας τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Απ’ ότι φάνηκε στην πορεία, οι δυο τους απλά έκαναν ένα διάλειμμα για να ανανεωθούν και να δώσουν «νέο αέρα» στη σχέση τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο Double Zero στο East Village της Νέας Υόρκης, να τρώνε παρέα με έναν φίλο, κι έδειχναν υπέροχα μαζί. Μάλιστα εθεάθησαν να περπατούν και πιασμένοι χεράκι χεράκι, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει ή να χωρίζουν.

Οι δυο τους ήταν πολύ χαμογελαστοί, κι έδειχναν και ιδιαίτερα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι μαζί, πράγμα που αποδεικνύει πως είναι πιο καλά από ποτέ και πως δεν υπήρξε ποτέ κανένα σημάδι χωρισμού. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις φωτογραφίες τους και θα καταλάβεις κι εσύ πόσο καλά είναι μαζί.

Η Dakota Johnson και ο Chris Martin είναι και πάλι μαζί -δεν χώρισαν ποτέ απ' ότι καταλάβαμε- και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.



Photo credits: JustJared

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης