Δανάη Λιβιεράτου: Η selfie χωρίς μακιγιάζ που μας άφησε «άφωνες»

Πόσο όμορφη είναι

Σίγουρα δεν περιμένεις εμάς για να σου το πούμε, αλλά έχεις δει πόσο όμορφο κορίτσι είναι η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ε; Η 17χρονη Δανάη είναι μία καλλονή, και το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης, και αν ακόμη δεν έχεις πειστεί, μπορείς να κάνεις μία βόλτα από το Instagram account της.

Ψηλή, ξανθιά, με υπέροχο σώμα και κουκλάρα, είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν θέλουμε να την περιγράψουμε. Τα μεγάλα πράσινα μάτια της και τα σαρκώδη χείλη της, είναι σίγουρα κάποια από τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου της, που δεν μπορούν να σου περάσουν απαρατήρητα.

Και τι γίνεται όταν βλέπεις την οπτασία αυτή εντελώς αμακιγιάριστη; Παθαίνεις αμόκ και μένεις και με το στόμα ανοιχτό. Γενικά εντυπωσιάζεσαι σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεσαι να αρθρώσεις έστω και μια σωστή λέξη προκειμένου να περιγράψεις αυτό ακριβώς που βλέπεις. Η μικρή κόρη του γνωστού τραγουδιστή θα λέγαμε πως μάλλον μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της, αφού τα χαρακτηριστικά της είναι σχεδόν ίδια.

Η Δανάη λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram account της σε μορφή story, στην οποία αν εξαιρέσεις λίγο lipgloss που φοράει στα χείλη της, είναι εντελώς αμακιγιάριστη, και φυσικά είναι μία υπερκαλλονή. Όσες λέξεις σκεφτόμαστε είναι σε υπερθετικό βαθμό, και μόλις δεις την φωτογραφία της θα καταλάβεις το γιατί.

Αρκετά σου είπαμε όμως, και ήρθε η ώρα να τη δεις. Πάρε μια βαθιά ανάσα λοιπόν, και δες τη gallery που ακολουθεί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης