Η Stormi Jenner ντύθηκε Kylie για το Halloween και το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Εντάξει η εικόνα μας τρέλανε

Κάνε απλά εικόνα τον εξής διάλογο ή καλύτερα μονόλογο. Μπαίνει η Kylie στο δωμάτιο της κόρης της, Stormi, την ξυπνάει με το γνωστό και μη εξαιρετέο πια «Rise and Shine» και της λέει: «Ξέρω ήθελες να είσαι η Έλσα από το Frosen για το φετινό Halloween, αλλά έφτασε ο καιρός που πρέπει να μυηθείς στα μαλλιά και το make up, έτσι ώστε να μπορείς να γίνεις εγώ στο Met Gala».

Ακούγεται αστείο δεν λέμε, αλλά στην τελική μόνο αυτοί ξέρουν πως ακριβώς έγινε αυτή η συζήτηση για την επιλογή του Halloween κοστουμιού της μικρής Stormi. Όπως και να ‘χει η μικρή σαν Kylie Jenner στο Met Gala ήταν απίστευτη και η εικόνα της μας στιγμάτισε πραγματικά. Η Stormi έγινε το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα social και δεν αδικούμε τους fans.

Η σχεδόν δύο ετών Stormi μεταμφιέστηκε σε Kylie και οι φωτογραφίες που ανέβασε η μαμά της στο Instagram απέσπασαν άπειρα likes και σχόλια. Και το ίδιο έγινε και στο Twitter, που φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο. Με ευφάνταστα σχόλια για το τι πραγματικά ήθελε να ντυθεί η Stormi, «έχτισαν « διαφορετικούς διαλόγους, κάνοντας μας να το διασκεδάσουμε μαζί τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης