The Final Four: Την Κιάννα την έχεις δει ξανά σε talent show και μάλλον δεν το θυμάσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Κατάφερε όμως να κάτσει στην καρέκλα;

Το Final Four είναι ένα από τα μουσικά shows που βλέπουμε φανατικά κάθε Κυριακή. Το σασπένς και η αγωνία που μας προκαλεί σε κάθε μονομαχία είναι απίστευτο, ενώ πάντα μοιραζόμαστε το άγχος με τους διαγωνιζόμενους. Εχθές όμως είχαμε μια αρκετά ενδιαφέρουσα μονομαχία, με μία κοπέλα την οποία όμως δεν βλέπαμε για πρώτη φορά στις οθόνες μας.

Η Κιάννα μπήκε στο πλατό με κέφι χαρά και ξεσήκωσε κριτές και κοινό τραγουδώντας το Uptown Funk, κερδίζοντας έτσι την ευκαιρία να μονομαχήσει για μία καρέκλα. Η Κιάννα προκάλεσε τον Αλντιόν, όμως δεν κατάφερε να μπει στο Final Four. Και αν έχεις την εντύπωση ότι κάπου την έχεις δει ξανά, έχεις δίκιο.



Πριν από περίπου τρία χρόνια γνωρίσαμε την Κιάννα μέσα από το Rising Star, η οποία στα 23 της τότε κατάφερε να κάνει τον τοίχο να σηκωθεί και να αντικρύσει τους 4 κριτές και να τραγουδήσει μπροστά τους.



Αυτή τη φορά αν και εντυπωσίασε στην πρώτη εμφάνιση της, στο battle δεν τα πήγε όσο καλά περίμενε και έτσι δεν κατάφερε να κάτσει σε κάποια καρέκλα.



Το καλύτερο βέβαια σου το κρατήσαμε για το τέλος. Η Κωνσταντίνα Ζέρβα, αυτό είναι το πραγματικό της όνομα, δεν έχει εμφανιστεί όμως μόνο εκεί. Το 2014 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Voice, τραγουδώντας Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τον Μιχάλη Κουινέλη να γυρίζει την καρέκλα του. Η 20χρονη τότε από την Καλαμάτα, άνοιγε το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού, σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης