Αλώβητες οι FF: Το spoiler επιβεβαιώθηκε και αποχώρησε η μόνη κοπέλα που δεν θέλαμε να φύγει

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε

Αν νόμιζες πως η χθεσινή δοκιμασία με τίτλο Styling on a rush ήταν ό,τι ποο δύσκολο είχες δει μέχρι τώρα στο Greece's Next Top Model, ήταν γιατί δεν είχες δει τη σημερινή. Δώδεκα Ελληνίδες σχεδιάστριες περίμεναν σήμερα τα κορίτσια, με μία από αυτές να επιλέγει το κορίτσι που θέλει για να διαφημίσει τη social media καμπάνια της. Ακούγεται εύκολο ε; Σε πληροφορούμε πως δεν ήταν καθόλου και το trailer του σημερινού επεισοδίου μας προϊδέσασε για το τι θα βλέπαμε.



Τα κορίτσια έκαναν το πρώτο τους casting, αφήνοντας την coach τους Έλενα Χριστοπούλου, πολύ ικανοποιημένη. Σχεδιάστριες όπως η Νάντια Ράπτη, Βάσια Κωσταρά και Nidodileda διάλεξαν την αγαπημένη τους κοπέλα και η φωτογράφιση ξεκίνησε. Μην ξεχνάμε βέβαια και το αβαντάζ που είχε η Μαρία από την προηγούμενη δοκιμασία.



Τα κορίτσια είχαν από δέκα κλικ, και είχαν την επιλογή να διαλέξουν εκείνες ποιο θα φτάσει στους κριτές και κατά βάση στα social media της εκάστοτε σχεδιάστριας. Το αβαντάζ της Μαρίας ήταν πως θα διάλεγε εκείνη τη φωτογραφία μιας κοπέλας που θα επέλεγε, κι εκείνη διάλεξε την Κάτια.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απίστευτα καυστικός και κάπως φαρμακερός, με την Κάτια να λέει για την Μαρία μια πολύ σκληρή θα λέγαμε ατάκα. Ζενεβιέβ και Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμειναν άφωνες με όλο το σκηνικό, με τη Ζεν να σχολιάζει χαρακτηριστικά πως έχουν βγάλει «νύχια».



Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σημερινή δοκιμασία, όμως μία δεν κατάφερε να πιεί νερό από τη πηγή, αποχαιρετώντας το σπίτι του GNTM. Η πήρε την καλύτερη φωτογραφία η Κάτια Ταραμπάνκο.



Μαρίνα Γρηγορίου αποχώρησε, αφήνοντας για ακόμη ένα πλατό αλώβητες τις FF.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης