Τι τρέχει με την Εύη Ιωαννίδου και τον πρώην σύζυγο της Εμμανουέλας του GNTM;

Τι τρέχει με την Εύη Ιωαννίδου και τον πρώην σύζυγο της Εμμανουέλας του GNTM;

Τι έχουμε εδώ;

Το Greece’s Next Top Model είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα των τελευταίων δύο χρόνων. Τόσο πέρσι, όσο και φέτος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, ενώ οι περσινές διαγωνιζόμενες ακόμη μας απασχολούν με δηλώσεις κι εμφανίσεις. Από το φετινό ιδιαίτερη εντύπωση έχει κάνει η Εμμανουέλα Μαρία Μάινα, η οποία στο σπίτι του GNTM μπήκε παντρεμένη, και από αυτό βγήκε χωρισμένη.

Και κάπου εδώ κάνει την εμφάνιση της και η Εύη Ιωαννίδου. Ναι προφανώς και θα αναρωτιέσαι τι συμβαίνει με την Εύη Ιωαννίδου και πως ακριβώς βρέθηκε στην παρέα μας. Η πρώην φίλη και συμπαίκτριά της στο περσινό GNTM, Μέγκι Ντριο, είχε κάποιο πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Μέγκι λοιπόν αναφέρθηκε σε κάποια σχόλια στο Instagram μεταξύ Χρήστου και Εύης Ιωαννίδου, τα οποία για την ίδια δείχνουν κάπως περίεργα. Τα σχόλια τα οποία έχουν σταλεί στη Μέγκι είναι κυρίως από τον πρώην σύζυγο της Εμμανουέλας προς την Εύη, και περιλαμβάνουν like σε φωτογραφίες, comment καρδούλες κ.ο.κ.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρει πως ίσως είναι σχόλια ένδειξης θαυμασμού, η Μέγκι θεωρεί ύποπτο και περίεργο αυτό το ξαφνικό reaction ανάμεσά τους. Είναι αλήθεια πως δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει, εάν είναι γνωστοί, φίλοι ή κάτι άλλο, όμως κανείς δεν έχει πάρει θέση γι’ αυτό, ούτε και η Εμμανουέλα.

Ποια να είναι άραγε η δική της άποψη στο θέμα; Μήπως θα είχε μια πιο ξεκάθαρη απάντηση να μας δώσει;DPG Network