GNTM 2: Οι κοπέλες που δεν περίμενες με τίποτα βρίσκονται εκτός και κάνουν βόλτα στη Αθήνα

Μπορείς να μαντέψεις για ποιες λέμε;

Η βδομάδα που προηγήθηκε στο Greece’s Next Top Model, ήταν από τις πιο σοκαριστικές και απρόσμενες θα λέγαμε, αφού και οι αποχωρήσεις που περιμέναμε δεν έγιναν και προστέθηκαν τρεις παίκτριες που είχαν ήδη αποχωρήσει. Η Εμμανουέλα αποχώρησε για δεύτερη φορά, με την απόφαση αυτή των κριτών να μας αφήνει άφωνες.

Κάτι μας λέει πως τις πολυπόθητες αποχωρήσεις Άννας και Ασημίνας δεν θα τις δούμε ποτέ, όμως δεν θα σταματήσουμε να ελπίζουμε, και χάρη σε ένα βίντεο που είδαμε πιστεύουμε πως θα γίνει άμεσα. Ναι ναι, καλά διαβάζεις. Η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα τσάκωσε στους δρόμους της Αθήνας την Άννα και την Ασημίνα, μαζί με την Σουζάνα, αναπτερώνοντας το ηθικό μας για τις αποχωρήσεις που έρχονται.



Οι δύο κοπέλες είναι ακόμη μέσα στο σπίτι, οπότε το γεγονός πως απαθανατίστηκαν εκτός σπιτιού στους δρόμους της Αθήνας, μας μαρτυρά πως θα δούμε άμεσα τις δύο αποχωρήσεις. Και για να είμαστε ειλικρινείς ελπίζουμε να τις δούμε αυτή τη βδομάδα. Βέβαια εκτός από την Άννα και την Ασημίνα είδαμε και την Κάτια να τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας, παρέα με τον σύντροφό της.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς του GNTM, αφού εκείνη είναι στον τελικό, όμως δεν φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα.

Δες το βίντεο παρακάτω.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης