Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχτηκε τον Δεκέμβρη με την πιο hot φωτογραφία της

Και φυσικά έχει το like μας

Είκοσι τρεις ημέρες μας χωρίζουν πια από τα Χριστούγεννα και αυτό το γιορτινό κλίμα έχει αρχίσει πια να είναι διάχυτο παντού. Στην ατμόσφαιρα, στα συναισθήματα, στη συμπεριφορά των ανθρώπων, ακόμη και στην ψυχολογία μας. Γιατί υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό το συναίσθημα αγάπης που σε πλημμυρίζει πάντα τέτοιο καιρό; Σίγουρα όχι.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι παιδί των Χριστουγέννων και ο Δεκέμβρης είναι πάντα ο αγαπημένος της μήνας. Σε λίγες ημέρες θα γίνει 35 ετών μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη, όμως πιο πριν σκέφτηκε να καλωσορίσει τον καινούργιο μήνα, μάλλον κάπως απρόσμενα. Και κάπως sexy και hot θα λέγαμε για Δεκέμβρη μήνα.

Οκ, δεν κάνει τρελό κρύο, ούτε είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, όμως σίγουρα κάνει κάποια αντίθεση η φωτό αυτή με το κλίμα. Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μια φωτογραφία της, στην οποία φοράει τα καλοκαιρινά πιτζαμάκια της και βλέπουμε και το υπέροχο σώμα της. Μπορεί η εικόνα της να μην έχει τίποτα το προκλητικό ή πονηρό, όμως είναι αόριστα hot και sexy.

Όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται η φωτογραφία αυτή να μην πάρει το like μας και τον θαυμασμό μας. Η λεζάντα και τα hashtags της φωτογραφίας αναφερόταν στον νέο μήνα, τα Χριστούγεννα, αλλά και τα γενέθλια της.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης