Οι Pussycat Dolls επανενώθηκαν 10 χρόνια μετά & η Nicole Scherzinger έγινε η φαντασίωση κάθε άντρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Στα 41 της είναι κούκλα και κορμάρα

Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που ακούσαμε τις Pussycat Dolls να τραγουδάνε μαζί, και ομολογουμένως ήταν ένα πλήγμα όταν μάθαμε πως δεν θα συνεχίσουν σαν γκρουπ. Υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα μας girl band στη δεκαετία του 2000 και φυσικά δεν υπήρχε τραγούδι που να μην έχουμε μάθει απέξω. Η αγαπημένη μας βέβαια ήταν και είναι ακόμη η Nicole Scherzinger, η οποία στην πορεία ακολούθησε solo καριέρα.

Σήμερα είναι 41 ετών και είναι ακόμη το ίδιο κουκλάρα και κορμάρα όπως τη θυμάσαι. Το Σάββατο οι Pussycat Dolls επανενώθηκαν μετά από δέκα χρόνια απουσίας και τραγούδησαν μαζί –και χόρεψαν όλες τις επιτυχίες τους, στον τελικό του X Factor: Celebrity, στο Λονδίνο. Η Nicole που είναι και κριτής του μουσικού show συναντήθηκε ξανά με τις Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta και Carmit Bachar και μας γύρισαν δέκα χρόνια πίσω.

Αυτή που έκλεψε όμως την παράσταση, δεν ήταν άλλη από τη Nicole Scherzinger, η οποία έγινε η φαντασίωση κάθε άντρα με την ολόσωμη διάφανη φόρμα που φορούσε. Μα πραγματικά το κορμί της απλά δεν παίζεται.

Δες στη gallery φωτογραφίες τους, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις την εμφάνισή τους στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης