Χωρισμός σοκ για το πασίγνωστο ζευγάρι: Τα 22 χρόνια γάμου και το σκάνδαλο του stalker

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού έπειτα από 22χρόνια έγγαμου βίου, και ακόμη κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως οι δύο αυτοί stars δεν είναι πλέον ζευγάρι. Ο πασίγνωστος ηθοποιός και η σύζυγός του δεν είναι πλέον μαζί, όμως όπως αναφέρεται και στην κοινή τους ανακοίνωση παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους.

«Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Οι δυο τους παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι και μένουν ενωμένοι στην αγάπη για τα παιδιά τους. Ζητούν ευγενικά σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους, ενώ δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια», ανέφεραν οι εκπρόσωποι του ζευγαριού στο People.

Ο λόγος για τον Colin Firth και τη σύζυγό του Livia, οι οποίοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους έπειτα από 22 χρόνια γάμου και κοινής πορείας. Η ανακοίνωσή τους έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει ο 59χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του, πως εκείνη είχε σχέση με έναν άλλον άντρα, όταν οι δυο τους έκαναν ένα διάλειμμα.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Σεπτέμβριο όταν και παρευρέθηκαν στα Green Carpet Fashion Awards, στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο. Το ζευγάρι έχει και δύο γιους, τον 18χρονο Luca και τον 16χρονο Μatteo. Τον Μάρτιο του 2018 το ζευγάρι αποκάλυψε πως η Livia είχε σχέση με έναν Ιταλό δημοσιογράφο, όταν εκείνη και ο Colin είχαν έναν σύντομο χωρισμό κάπου ανάμεσα στο 2015-16.

Στη δικαστική υπόθεση η Livia που παντρεύτηκε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό το 1997, ισχυρίστηκε πως ο δημοσιογράφος Marco Brancaccia με τον οποίο είχε σχέση περίπου 11 μήνες την παρακολουθούσε συνεχώς μετά το τέλος αυτής (stalker). Το σκάνδαλο αυτό έγινε ευρέως γνωστό, όμως εκείνος αρνούνταν συνεχώς οποιαδήποτε φήμη.

Σήμερα, σχεδόν τρία χρόνια από την επανασύνδεσή τους, το ζευγάρι χωρίζει οριστικά και παραμένουν δυο καλοί φίλοι.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης