Η Kim Kardashian αποκάλυψε μία προς μία τις ασκήσεις για το εκρηκτικό της κορμί

Αν αναρωτιόσουν τι ασκήσεις επιλέγει η Kim για το σούπερ σέξι σώμα της, μόλις σου έδωσε την απάντηση.

Η Kim Kardashian βρίσκεται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας. Η ζωή της κάνει όλον τον πλανήτη να ασχολείται μαζί της, αφού, καλώς ή κακώς, της συμβαίνουν πολλά. Στον επαγγελματικό τομέα, οι δουλειές αυξάνονται όλο και περισσότερο, έχοντας πια και τις δικές της επιχειρήσεις να διαχειρίζονται. Στον προσωπικό, η σχέση της με τον σύζυγό της Kanye West και τα τέσσερα παιδιά της έχουν διάφορα να τους συμβαίνουν σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο, ένα πράγμα που την έχει κάνει εξίσου ή και περισσότερο γνωστή από όλα αυτά είναι το κορμί της. Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει εκρηκτικές αναλογίες, σε τέτοιον βαθμό που ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ψεύτικές. Αυτό, μάλιστα, είχε κάνει την Kim πριν από αρκετές σεζόν του Keeping Up With The Kardashians να δείξει ακτινογραφία της περιοχής των γλουτών της που αποδείκνυε ότι τα προσόντα της είναι φυσικά.

Αυτό που ποτέ δεν έκρυψε είναι το γεγονός ότι αφιερώνει καθημερινά χρόνο στη γυμναστική, εστιάζοντας στα μέρη του σώματος που θέλει να τονίσει, και, κάπως έτσι, όλοι αναρωτιούνται τι πρόγραμμα είναι αυτό που της δίνει αυτό το αποτέλεσμα.

Χτες, λοιπόν, είπε να το αποκαλύψει στο Instagram της:


Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στην παρακάτω gallery και τα βίντεο με το πώς να εκτελέσεις τις ασκήσεις εδώ:


1. Weighted crunches



2. Bosu Knee to Elbow Abs




3. Plank Jacks



4. Renegate Rows



Μετά τα stories, η Kim ανέβασε κι αυτό το βίντεο για να συμπληρώσει την εικόνα του προγράμματός της.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης