Η Ελένη Χατζίδου έχει αυτούς τους κοιλιακούς μετά τη γέννα και το μήνυμά της θα σου δώσει δύναμη

Πατούλια Κατερίνα

Η Ελένη Χατζίδου μας άφησε άφωνους με το σώμα της

Έχουν περάσει περίπου 4,5 μήνες από την ημέρα που η Ελένη Χατζίδου έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα της, Μελίτα- Δήμητρα, καρπό της σχέσης της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η όμορφη τραγουδίστρια, όλο αυτό το διάστημα γυμνάζεται και από την στιγμή που ο γιατρός της, της το επέτρεψε μετά τον τοκετό, έβαλε τα δυνατά της για να ξανακερδίσει και πάλι το σώμα που είχε και πριν την εγκυμοσύνη. Κι όταν έχεις και σύζυγο personal trainer, είναι σίγουρα πιο εύκολο να κάνεις την προσπάθεια να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η ίδια η Χατζίδου έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ένα κείμενο στο οποίο εμψυχώνει τις νέες μανούλες να βάλουν τα δυνατά τους.

«Αν υπάρχει έστω κ μια από εσας που αγχώνεται η στεναχώρια για τα κιλα της εγκυμοσύνης φύγανε όχι μόνη από μένα αλλά κ απ τον άντρα μου.

Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα!δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια απ τον personal trainer της καρδιας μου @eteoklispavlou !
Αλλά φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά,εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους !
#fitmama #mompower».

Δες και την φωτογραφία με την απίθανη κοιλιά της Ελένης παρακάτω:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης