Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η φωτογραφία της στο Instagram που έκανε Μπράτη και Σκουλό να υποκλιθούν

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Εσύ την είδες;

Δύο μήνες τώρα και το Greece’s Next Top Model δεν προβάλλεται πλέον στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως βλέπουμε τα κορίτσια μέσα από το Instagram accounts τους. Και αρκετές είναι αυτές που συνεχίζουν να ασχολούνται με τον χώρο, με την έκπληξη να έρχεται από την Μαρία Μιχαλοπούλου, για την οποία αρκετά κορίτσια πίστευαν πως δεν θα συνεχίσει μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Στο κείμενο αυτό όμως δεν θα μιλήσουμε για την Μαρία, όσο και αν το θέλουμε, αλλά για την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Η Άννα Μαρία ήταν μία από τις δύο νικήτριες του GNTM και όπως βλέπουμε μέσα από το Instagram account της κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπάρχει μάλιστα φωτογραφία της στο account της, η οποία μάγεψε κυριολεκτικά τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό.

Η φωτό αυτή ανέβηκε στις 31 Ιανουαρίου και η Άννα Μαρία κατάφερε να αποσπάσει τα πλέον θετικά σχόλια από τον σχεδιαστή και τον φωτογράφο, κριτές και οι δύο του Greece’s Next Top Model. Ο Άγγελος Μπράτης μάλιστα σχολίασε γράφοντας «OMG» με κεφαλαία γράμματα και μία καρδιά, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός άφησε τρεις καρδιές στο post της.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού οι κριτές έχουν σχολιάσει σε μία ακόμη φωτογραφία της Άννας Μαρίας.

Όπως καταλαβαίνεις άξιζε τον τίτλο της νικήτριας και του GNTM. Δες τις φωτογραφίες και τα σχόλια στη gallery που ακολουθεί.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης