Η Κάτια Ζυγούλη παραδέχτηκε ότι έχει κάνει κάτι στο κινητό του Ρουβά και είναι αυτό που φαντάζεσαι

Μην αισθάνεσαι άσχημα είμαστε πολλές

Είσαι σε σχέση, πλησιάζει και του Αγίου Βαλεντίνου κι εσύ νομίζεις πως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά σας; Έχεις μπει στο πειρασμό να ψάξεις το κινητό του ή και τον υπολογιστή του, αλλά το σκέφτεσαι; Ή μήπως το έχεις ήδη κάνει και νιώθεις κάπως άβολα; Θέλουμε να ηρεμήσεις, γιατί δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

Αν έχεις ψάξει κινητό ή υπολογιστή κάποια στιγμή στη ζωή σου, σίγουρα ήταν για καλό. Σίγουρα δεν ένιωθες και πολύ καλά μετά, όμως για να το κάνεις θα είχες τους λόγους και τις υποψίες σου. Και αν μέχρι σήμερα πίστευες πως ήσουν η μόνη έκανες λάθος. Σε ένα youtube video της, η Κάτια Ζυγούλη, παραδέχτηκε αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι.

Η Κάτια είπε πως έχει ψάξει το κινητό του Σάκη Ρουβά, και κάπως νιώθουμε μια ανακούφιση. Αφού το έχει κάνει και η Κάτια, δεν έχουμε κανέναν λόγο να αισθανόμαστε άσχημα. Βέβαια το διάσημο μοντέλο παραδέχτηκε πως εν τέλει δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να το κάνεις αυτό.

Γιατί για να το κάνεις σημαίνει πως κάτι περιμένεις να βρεις. Και αν δεν βρεις θα κάνεις ακόμη χειρότερες τις υποψίες και την ψυχολογία σου, αφού θα πιστεύεις πως μιλάνε με κάποιον άλλον τρόπο αν τυχόν υπάρχει τρίτο πρόσωπο, και κάπως έτσι όλα γίνονται huge στο μυαλό σου.

Μήπως λοιπόν εξαρχής να μην το επιχειρήσεις αυτό;



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης