Δεν φαντάζεσαι ποια παίκτρια του GNTM άνοιξε fashion show στο Παρίσι

Πήγε στην Εβδομάδα Μόδας και ήταν απίστευτη

Στο Greece’s Next Top Model δεν ήταν και από τις πιο αγαπητές παίκτριες, αφού ανήκε από την αρχή στη λεγόμενη «τριάδα φωτιά». Και όμως τον τελευταίο χρόνο έχει εξελιχθεί αρκετά και όχι μόνο στο κομμάτι του modelling που τόσο ήθελε να ακολουθήσει. Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα της ως μοντέλο.

Το κορίτσι του GNTM άνοιξε ένα fashion show στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την προηγούμενη εβδομάδα, και εμείς μείναμε άφωνες. Η Μέγκι Ντριο μας εξέπληξε ευχάριστα, και ήταν πραγματικά πολύ καλή σε αυτό που έκανε.

Δεν πρόκειται για πλάκα, ούτε είναι κάποιο αστείο, η Μέγκι πήγε πράγματι στο Παρίσι και στοιχηματίζουμε πως πολλές κοπέλες θα τη ζήλευαν και θα ήθελαν να είναι στη θέση της.



Δες στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της από το Παρίσι και θα δεις κι εσύ με τα μάτια σου, πόσο καλή ήταν.



Επιπλέον έγινε γνωστό κάτι ακόμη για τη Μέγκι Ντρίο, το οποίο όσο να πεις μας ξάφνιασε. Εχθές η πρώην παίκτρια του GNTM δέχθηκε τηλεφώνημα από το My Style Rocks, για να συμμετέχει ως παίκτρια σε αυτό, τη στιγμή που είναι σε συμβόλαιο με το OPEN και ανήκει ακόμα στο πάνελ της εκπομπής Ευτυχείτε, της Κατερίνας Καινούργιου.

Πώς αντέδρασε όμως η Μέγκι, και τι απάντησε στην απρόσμενη αυτή πρόταση;



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης