Θετικοί στον κορονοϊό ο Tom Hanks και η Rita Wilson! Το Twitter πήρε «φωτιά»

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Τα σχόλια κατέκλυσαν το Twitter

Ένα από τα πιο γνωστά και διάσημα ζευγάρια του Hollywood ανακοινώθηκε πως βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό. Ο πολιτογραφημένος πια Έλληνας Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson έκαναν το τεστ και βγήκαν και οι δύο θετικοί στον ιό αυτό που εχθές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κηρύχθηκε ως πανδημία.

Ο 63χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε μόνος του τα νέα ποστάροντας στο Instagram account του μια φωτογραφία με ένα γάντι στα σκουπίδια γράφοντας: «Γεια σας παιδιά. Εγώ και η Rita είμαστε εδώ στην Αυστραλία. Νιώθαμε και οι δύο κουρασμένοι σαν να είχαμε κρυάδες και κάποιους σωματικούς πόνους. Η Rita είχε κάποιες κρυάδες που ερχόντουσαν κι έφευγαν, αλλά κι έναν ελαφρύ πυρετό. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και για να πράξουμε όπως ακριβώς έπρεπε, κάναμε και οι δύο το τεστ για τον νέο κορονοϊό, και βγήκαμε και οι δύο θετικοί.

Και τι κάνουμε τώρα; Οι γιατροί έχουν κάποια πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθούνται. Θα απομονωθούμε για όσο διάστημα απαιτείται από την δημόσια υγεία για την ασφάλεια όλων μας και θα είμαστε υπό παρακολούθηση. Θα σας κρατάμε ενημερωμένους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Hanx (aka thanks)».

Οι celebrities βέβαια αντέδρασαν σε αυτό και ιδού μερικά από τα posts που έκαναν στο Twitter.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης