Η φωτογραφία της Meghan Markle από το σχολείο αποδεικνύει ότι ο χρόνος δεν πέρασε ποτέ από πάνω της

Ο φωτογραφικός φακός πάντα λάτρευε τη Meghan Markle.

Η Meghan Markle είναι αυτήν τη στιγμή ίσως και το πιο hot όνομα του πλανήτη. Από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry το 2017, όλος ο πλανήτης ήθελε να μαθαίνει ανά πάσα στιγμή κάθε νεότερο για τη ζωή της κι ο γάμος τους το 2018 αποτέλεσε ένα τόσο λαμπερό γεγονός που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Στις 6 Μαΐου του 2019, το νέο αγαπημένο royal couple υποδέχτηκε τον γιο του, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και έβδομο κατά σειρά διαδοχής.

Πριν από λίγο καιρό, ωστόσο, η Meghan κι ο Harry ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα σε μία προσπάθεια να κάνουν το καλύτερο για την οικογένειά τους. Κι η αλήθεια είναι ότι, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν πρόσφατα και δείχνουν τη ζωή τους εκτός παλατιού, αυτή η απομάκρυνση τούς έκανε πολύ καλό.

Πού βρισκόταν, όμως, η Meghan πριν γίνει Δούκισσα του Sussex και πριν ακόμη γίνει γνωστή στον κόσμο μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά Suits;

Πηγαίνοντας αρκετά πίσω και συγκεκριμένα στα σχολικά της χρόνια, θα βρούμε μία φωτογραφία από την ετήσια επετηρίδα, στην οποία η ηθοποιός ποζάρει με το χαρακτηριστικό της γλυκό χαμόγελο κι εντυπωσιάζει με τη φυσική της ομορφιά.


Στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια θα βρεις μερικές από τις πιο υπέροχες, πρόσφατες φωτογραφίες της που δείχνουν ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης