Meghan/Harry: Τι κοινό θα έχουν με την Angelina Jolie και τον Brad Pitt μετά το επίσημο Megxit

Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας εκπλήσσει.

Ο καιρός πέρασε κι έτσι επίσημα από χτες η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry δεν εκτελούν χρέη μελών της βασιλικής οικογένειας. Θα εστιάσουν περισσότερο στην οικογένειά τους, θα στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις οικονομικά και θα προσπαθήσουν να μειώσουν τα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας -στον όποιον βαθμό είναι εφικτό, δηλαδή.




Στα πλαίσια των παραπάνω και σύμφωνα με την DailyMail, το ex royal couple πρόκειται να αντικαταστήσει την Μητροπολιτική Αστυνομία που πλήρωναν οι Βρετανοί φορολογούμενοι -εξ ου και πολλές κατηγορίες εναντίον τους- με πρώην στρατιώτες της SAS (Special Air Service – Ειδική Υπηρεσία Αέρος).

Το ζευγάρι φαίνεται ότι επέλεξε μέσα από μία λίστα ανθρώπων που είναι γνωστοί για τις υπηρεσίες τους σε διάσημους σταρ, ανάμεσά τους η Angelina Jolie κι ο Brad Pitt, όπως επίσης η Nicole Kidman και η Madonna.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποιο θα είναι το κόστος αυτών των νέων υπηρεσιών, το οποίο -όπως ισχυρίζεται ο εκπρόσωπός τους- θα καλύπτεται από τους ίδιους, έχουμε να σου πούμε ότι οι ειδικοί υποστηρίζουν πως μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 4 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο. Θα χρειαστούν πολλούς bodyguards καθημερινά, καθένας από τους οποίους θα πληρώνεται περίπου 400 λίρες ανά μέρα.

Πάντως, αναμένεται ο πρίγκιπας Κάρολος να συμβάλλει οικονομικά, μέχρι να προσαρμοστούν και να αφομοιώσουν τις αλλαγές, με χρήματα από τον δικό του λογαριασμό.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης