Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μιλάει πρώτη φορά για την παχυσαρκία και πώς την αντιμετώπισε

Μία άγνωστη ιστορία από τη ζωή της.

Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, και σε αντίθεση με άλλες χρονιές, το φετινό Πάσχα δεν θα έχει βόλτες, δεν θα έχει εκδρομές και δεν θα έχει κανένα από τα έθιμα που τόσο αγαπάμε. Όλοι μας λοιπόν μένουμε μέσα, με την ελπίδα να μπορέσουμε να γιορτάσουμε του χρόνου όπως πρέπει.

Και μιας και όλοι μας είμαστε μέσα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν φροντίσει να μας κρατούν καλή παρέα όλο αυτό το διάστημα με ενδιαφέρουσες εκπομπές και ταινίες.

Μία ενδιαφέρουσα λοιπόν εκπομπή, απολαύσαμε χθες με τη συζήτηση του Νίκου Χατζηνικολάου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο Ενώπιος Ενωπίω.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια με την υπέροχη φωνή, μεταξύ άλλων μίλησε και για την παχυσαρκία με την οποία έχει παλέψει στην εφηβεία της, και πώς κατάφερε να βγει νικήτρια.

«Δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα. Όχι ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό, αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Θα μιλήσω για το πώς εγώ είχα αντίληψη. Ακόμη και για την παχυσαρκία έχω να πω πως ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι μέσα στον δρόμο μιας ουσίας. Στην εφηβεία θέλεις και να αρέσεις και να το εισπράττεις. Εμένα αυτό ήρθε λίγο κόντρα εκείνη την εποχή, αλλά μου άφησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα. Το οποίο αυτή τη στιγμή μου είναι επίσης πολύ χρήσιμο».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης