Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποχαιρέτισε τον Christophe με την πιο συγκινητική φωτο τους

Δες τι ανέβασε στο facebook της

Στο πένθος βυθίστηκε από εχθές το βράδυ του μουσικό καλλιτεχνικό στερέωμα, μετά την είδηση του θανάτου του Γάλλου μουσικού και τραγουδιστή, Christophe. Ο 74χρονος τραγουδοποιός άφησε εχθές την τελευταία του πνοή έπειτα από επιπλοκές πνευμονικής νόσου.

Ο Daniel Bevilacqua, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα είχε νοσηλευτεί και εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας στις 26 Μαρτίου σε νοσοκομείο του Παρισιού για εμφύσημα (πνευμονική νόσος), πριν μεταφερθεί στη Βρέστη, στη δυτική Γαλλία. «Ο Christophe έφυγε. Παρά την αδιάκοπη αφοσίωση των γιατρών και των νοσηλευτών, οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν», έγραψαν η σύζυγός του και η κόρη του Lucy σε ανακοίνωση.

Παρά τις έντονες οι πιέσεις και πολλές ερωτήσεις η σύζυγός του δεν αναφέρθηκε πουθενά αν αυτό ήταν απόρροια του κορονοϊού, ενώ σε όλες τις δηλώσεις που έκανε επέμενε πως το πρόβλημα, και αυτό από το οποίο ο σύζυγός της πέθανε ήταν εμφύσημα.

Το δικό της αντίο μέσω του Facebook account της, έκανε και η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα. Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αποχαιρέτισε τον Christophe ποστάροντας στο account της μια φωτογραφία του μπαμπά της με τον τραγουδιστή. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε κι ένα τραγούδι μαζί του, το Παρ' όλο που (Tandis que Christophe).

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης